Monday, 21 May 2012

Bøker bøker bøker bøker!

Tittelen er så mange bøker jeg har kjøpt, hvis vi ignorerer det faktum at jeg også kjøpte et boksesett med hele Narnia-serien med stive permer!

Jeg fant Narnia-bøkene brukt  på amazon, noe som passer fint da jeg uansett foretrekker forhåndselskede bøker.

Og mens jeg like gjerne var der, plukket jeg opp bok to i spellcrackers.com serien, som jeg har forelsket meg helt i. Jeg må lese bøkene to ganger for å forstå dem, men elsker plottet og karakterene nok til at jeg tilgir forfatteren dette. Disse overholder også Bechdels regel, noe som gjør at jeg bare elsker dem mer. Romantisk/erotiske uten å få meg til å himle med øynene, og derfor absolutt underholdende.

Og når man først kjøper en bok på amazon, kan man like gjerne forsøke å nå 25 pund. Så da endte jeg opp med å kjøpe et par bøker jeg har lurt på en stund; Let's Pretend This Never Happened (A Mostly True Memoir) (utdraget som fikk meg til å ville ha den kan du lese her) og Q and A a day dagbok for fem år fordi konseptet fascinerer meg, og jeg aldri ellers klarer å holde dagbok fast.

Siden jeg nå var oppe i £20, lette jeg langt og lenge for å finne en bok til ca. £5 som fikk meg over på gratis shipping. Svaret kom i en utgave av I Shall Wear Midnight med kjempefin forside. Og mens jeg var i Pratchett-avdelingen, fant jeg ut at han kommer ut med ikke en, men TO bøker i 2012: The Long Earth og Dodger. Selv gleder jeg meg mest til den sistnevnte, selv om jeg kommer garantert til å kjøpe begge!

3 comments:

  1. Haha, eg like tankegangen din :)

    ReplyDelete
  2. Lommeboka mi er ikke enig med deg! XD

    ReplyDelete
  3. Forhåndselskede bøker! :) Så koselig sagt!

    ReplyDelete