Friday, 13 July 2012

Kjøpe bøker, mange bøker...

Det som er litt fint med sommerferien er at man kanskje reiser litt mer rundt enn vanlig, og dermed kommer i kontakt med alle slags brukthandlere og antikvariater. Jeg har nå kjøpt nok bøker til å være litt bekymret for hvordan jeg får alle til Bergen, og nesten komplettert en av seriene jeg samler på.

Bilder kommer når jeg er tilbake i Bergen og har kamera.

13 comments:

 1. Hvis alt annet feiler, kjøp ny koffert. Da har du plass til enda flere bøker også! Win win!

  Forresten, vi har kommet i samme hytte for Camo Nano, sammen med to jeg ikke vet hver er men som vi sikkert til kjent med! Gleder meg nå!

  Kom hjem snart! You are missed!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Camp Nano! Hadde helt glemt å sjekke det! Jeg hadde egentlig tenkt litt på å droppe det, men nå har jeg blitt bitt av en stor plotbunny så jeg kommer nok til å prøve :) Jeg gleder meg!

   Delete
  2. Awesomeness! Jeg har faktisk planene klare... Fortellingen som ikke ble skrevet under Galskapens Helg skal nå skrives, og med ekstra vansklighetsgrad: jeg har ikke lov å google noen som helst slags informasjon til den fortellingen. Hvis jeg gjør det blir det 50 kr i bot, som OLL skal få i September.

   Dette blir spennede. Og med spennende, mener jeg helt sinnssykt!

   Delete
  3. Off, camp nano, creds! :P

   Eg tenkte eg skulle fikse NaNo11'en min sånn at eg fikk et utkast eg var nøgd med før NaNo12-sequelen, men eg ser eg må rewrite omtrent 60% av boka.

   Kan det telles som NaNo-rebel? :P

   Delete
  4. Slik jeg forstår det er svaret "så lenge du skriver, kan du være NaNo-rebell!"

   Så ja :P

   Delete
  5. Ingen googling :O Hvis du klarer å gjennomføre det Eli, så blir jeg mektig imponert! De blir SINNSYKTSPENNENDE :P Hehe. Unnskyld, kunne ikke dy meg.

   Delete
 2. Eli! Jeg vil ha bilder :) SÅnn at jeg kan ha bookenvy! Håper du koser deg hjemme og på tur :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg har det absolutt fantastisk! Og bilder skal komme! Selv om flesteparten av de jeg kjøpte denne gangen kanskje ikke er pene for noen andre enn meg.

   (Men jeg mangler nå bare to bøker i en serie jeg før bare hadde 3 av, så jeg er helt i skyene! Gleder meg til jeg kommer til Bergen og faktisk har tid til å lese det jeg har kjøpt...)

   Delete
  2. Oooo. Så bra! Serier er alltid gøy når en får fikset på de :D Gleder meg uansett :)

   Delete
 3. Eg har lagt ned forbud til meg sjøl om å kjøpe fleire bøker før eg har lest de 10 eg har i bokhylla som eg ikkje har lest enda :P Men skal innom ein bokhandel imåro, bare for å se litt. Se ja... ikkje røre ^^,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Endte opp med bare 1 bok da, synst eg va flink (sjølv om utvalget i bokhandelen i Odda var crap).

   Uglies av Scott Westerfeld :P

   Delete
  2. UGLIES! Den er ikke så gale :) Ikke hans beste, men et godt kjøpt Stig!

   Delete